Dropkick Murphys

za 01.02.2025

Dropkick Murphys zijn levende legendes. Met hun unieke combo van folk en punk blijven ze scoren. En die geweldige combo zorgt ook voor legendarische optredens.

Je hebt het goede nieuws misschien al gespot op de schermen van Rock Werchter, maar the rumours are true! Dropkick Murphys kondigen na hun passage op de mainstage van Rock Werchter een optreden aan in België! Op zaterdag 1 februari 2025 staat de Amerikaanse Celtic punkband op het podium van de Lotto Arena.

Dropkick Murphys werd opgericht in 1996. In hun begindagen waren ze misschien een beetje de rock 'n' roll underdogs van Boston, maar ondertussen zijn ze uitgegroeid tot levende legendes. Dropkick Murphys combineren op een perfecte manier Ierse folk en zwaardere punkmuziek. Met meer dan een half miljard streams wereldwijd en uitverkochte zalen in alle continenten, blijft de band uit Boston tot op vandaag scoren. Met hun twaalfde studioalbum 'Okemah Rising', dat vorig jaar uitkwam, denken ze nog lang niet aan stoppen. En gelukkig maar, want Dropkick Murphys staan bekend om hun legendarische optredens. Het concert in de Lotto Arena op zaterdag 1 februari 2025 mag je dus absoluut niet missen. The boys are back!

za 01.02.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief