Het Zwanenmeer 2024

'Het Zwanenmeer' is een tijdloos meesterwerk en is terug in 2024 in een nieuwe productie met een geweldig decor en schitterende kostuums.

Dit ballet dompelt je onder in het magische verhaal van prins Siegfried en prinses Odette. Zij is het slachtoffer van de beroemde spreuk van de tovenaar Rothbart: ze verandert overdag in een zwaan en wordt 's nachts weer een vrouw. Alleen de belofte van eeuwige liefde kan haar van deze betovering bevrijden. Siegfried belooft Odette om met haar te trouwen op het bal dat ter ere van hem wordt gegeven. Zullen ze ontsnappen aan het bedrog van Rothbart en zijn dochter Odile? Zal het de prins lukken om zijn bruid te redden?

'Het Zwanenmeer', in 1875 gecreëerd door de Russische componist Pjotr Tsjaikovski, werd in 1895 met de versie van choreograaf Marius Petipa het grootste klassieke succes aller tijden.

Tussen 'Pas De Deux', romantische duetten en de dans van 'De Kleine Zwanen' zullen de dansers, begeleid door een gerenommeerd orkest, dit meesterlijke werk met elegantie uitvoeren. Het Zwanenmeer, het symbool van romantisch ballet, blijft generaties toeschouwers verleiden.

Deze productie is geschikt voor kinderen.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief