Jaap Reesema

Alles Komt Goed

De veelzijdige zanger- en liedjesschrijver Jaap Reesema speelt zijn eerste Belgische arenaconcerten in de Lotto Arena.

Zaterdag 30 en zondag 31 maart komt de veelzijdige zanger- en liedjesschrijver Jaap Reesema voor zijn eerste Belgische arenaconcert naar de Lotto Arena. En hij brengt een aantal speciale gasten mee.

De singles 'Nu Wij Niet Meer Praten', 'Mijn Kleine Presidentje', ‘Alles komt goed’, ‘Code Rood’, 'Kom Wat Dichterbij', ‘Ellie’, ‘Zo ver weg’ en ‘Als Je Voor Me Staat’ zijn intussen de muzikale lievelingen van heel wat Vlamingen. Alles samen stond hij al bijna 200 weken in de Ultratop 50.

Dit succes komt niet zomaar aanwaaien voor Jaap Reesema. Zijn zangcarrière start dertien jaar geleden. Hij wint dat jaar de talentenshow ‘X-Factor’ in Nederland. Hij scoort een eerste grote hit en tekent bij een internationaal platenlabel. Als ‘Jake Reese’ is hij ook actief in de dance scene waar hij samenwerkt met grote namen als Hardwell, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt en onze Belgische trots Lost Frequencies.

In Vlaanderen wordt Jaap Reesema in 2019 bekend dankzij de single ‘Ellie’, een samenwerking met producer en dj Regi. In maart 2020 scoren beiden opnieuw met de monsterhit ‘Kom Wat Dichterbij’. Het nummer is voor het eerst te horen in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ bij VTM. 'Nu Wij Niet Meer Praten', een duet met Pommelien Thijs, wordt datzelfde jaar in Vlaanderen én Nederland een grote hit. Nadien blijft de Nederlander scoren met hits als ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’.

In januari 2023 verschijnt zijn eerste Nederlandstalige album 'Als Je Voor Mij Staat'. De plaat haalt in zijn eerste week de eerste plaats in de hitlijsten.

Het is intussen uitkijken naar zijn eerste Belgische arenaconcert!

Nieuwe theatertournee voor Jaap Reesema

Jaap Reesema komt in 2024 naar Gent, Antwerpen en Hasselt.

De nieuwe theatertournee van Jaap Reesema heet 'Laat Me Nooit Meer Los' en brengt hem naar Gent, Antwerpen en Hasselt.

Lees verder.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief