Joe Bonamassa

2025 Tour

za 10.05.2025

De onbetwiste koning van de bluesrock, Joe Bonamassa, komt naar de Lotto Arena! Wees live getuige van zijn verbluffende gitaarspel, met nieuwe nummers en klassiekers uit zijn repertoire.

De Amerikaanse bluesrockgitarist Joe Bonamassa, die het podium deelde met legendes als Eric Clapton, B.B. King en John Lee Hooker, staat bekend om zijn verbluffende gitaarspel. Op 10 mei geeft hij een exclusieve Benelux-show in de Lotto Arena.

Bonamassa’s geheim? Een feilloos muzikaal gehoor, vingers die elk hoekje van zijn fretboard beheersen, een door het leven gemarineerde stem, een open geest en het geduld en de discipline om jaar na jaar beter te worden. Zijn populariteit blijft groeien en vertaalt zich in een steeds grotere, trouwere fanbase. Op zijn in 2021 verschenen album 'Time Clocks’ herontdekte hij naar eigen zeggen alle facetten van de bluesrock. Zijn nieuwe plaat 'Blues Deluxe Vol. 2’, uitgebracht 20 jaar na het originele ‘Blues Deluxe’ album, bevat twee eigen nummers en acht covers, waarmee hij opnieuw de roots verkent. Hoewel de blues zijn basis vormt, reikt zijn gitaarspel veel verder. Met Beth Hart trok hij resoluut de soulkaart terwijl hij met zijn project 'Rock Candy Funk Party' alle hoeken van de funk verkende. Joe Bonamassa is dan ook de drukst bezette en hardst werkende bluesman die er momenteel rondloopt.

Bereid je voor op een show vol topmuzikanten, nieuwe nummers en klassiekers uit Bonamassa’s uitgebreide repertoire.

za 10.05.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorGreenhouse Talent BV

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

za 10.05.2025 20:00
388,74

The be•at VIP Experience

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!

(prijs per persoon)

The be•at VIP Experience
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief