Natalia

20 Years - Greatest Hits

Groots jubileumfeest met Natalia. Met de grootste hits van de afgelopen 20 jaar en natuurlijk de grooste fans! Jij dus. Tot dan.

We verwachten extra (verkeers)drukte omdat er gelijktijdig een evenement plaatsvindt in het Sportpaleis. Kom je met de wagen? Vermijd onnodige parkeerstress, gebruik een P&R en leg de laatste kilometers af met het openbaar vervoer.

Update 22.11.2023

-----

Natalia kondigt derde show aan in de Lotto Arena

Natalia beloofde van 2023 haar muzikale jaar te maken. En dat lijkt aardig te lukken. Na een succesvolle albumrelease van “Hallelujah to the beat” en de bijhorende theatertournee kan ze vandaag met trots een derde Lotto Arena aankondigen. Ook op vrijdag 24 november zal ze 20 jaar hits brengen in de Antwerpse concertzaal. 

Update 23.06.23

-------

In 2002 maakt Vlaanderen kennis met de Kempense zangeres Natalia dankzij de talentenjacht ‘Idool’. 20 jaar later is Natalia een gevierde artieste en televisiepersoonlijkheid. Zonet maakte ze bij Gert Verhulst in “De tafel van vier” bekend dit porseleinen jubileum met een groots concert in de Lotto Arena te vieren, het hoogtepunt van een muzikaal jaar 2023.

Natalia legde sinds haar tweede plaats in de finale van de talentenshow “Idool” in 2003 een mooi parcours af. Haar eerste single 'Without You' verscheen op 26 juni 2003 en stootte door naar de tweede plaats. Daarna volgden klassiekers zoals 'I've Only Begun To Fight', 'Higher Than The Sun', 'I Want You back', 'Risin'', 'Drop a little', ‘Boom’ en 'Overdrive'.

20 jaar hits

De populaire zangeres stond de voorbije 2 decennia met liefst 29 singles in de Ultratop 50. Daarvan dringen 15 nummers de top 10 binnen en 8 ervan halen ook de top 3. Alles opgeteld stond Natalia al 310 weken - omgerekend is dat 6 (!) jaar - in de hitlijsten.

Wie singles zegt, zegt ook albums. Natalia bracht al 8 eigen albums uit. Daarvan haalden 3 albums de eerste plaats in de albumlijsten. In 2007 stond ze met 10 nummers tegelijk in de Ultratop 50, tot vandaag nog altijd een Belgisch record.

2023 wordt het jaar van Natalia

De coronacrisis in combinatie met gezinsuitbreiding - intussen kreeg Natalia 2 kindjes - zorgde voor een welgekomen pauze in haar drukke leven. Maar volgend jaar ligt de focus opnieuw voor de volle 100% op muziek. Zo komt er in januari een nieuwe single aan, volgt er in het voorjaar van 2023 een nieuwe plaat en bijhorende theatertour en sluit ze haar muzikale jaar af met een groots jubileumconcert in Lotto Arena op zaterdag 18 november 2023.

Wie onze Experience e-mail ontving en wil weten met welke artiesten Natalia nog nooit samenwerkte. Dat zijn Jonas Brothers en Madonna.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief