Novastar

The Best Is Yet To Come - Live

za 25.10.2025

In 1996 won Novastar Humo’s Rock Rally, in 2000 brachten ze hun debuutalbum uit. Sindsdien is de band niet meer weg te slaan uit de Belpop-geschiedenis. Ze spelen hun grootste hits in de Lotto Arena.

De nieuwe Novastar-release ‘The Best Is Yet To Come’, een unieke verzameling met nieuwe versies van zijn grootste hits en één gloednieuw nummer, is het ideale moment om zijn grootste Belgische indoorshow ooit aan te kondigen: op 25 oktober 2025 speelt Joost Zweegers en zijn band in Lotto Arena in Antwerpen.

Al jaren krijgt Joost de vraag van fans naar een carrièreoverzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oeuvre. Het antwoord op die vraag was altijd even kort als duidelijk: nee. Achteruitkijken is immers geen optie in de wereld van Joost Zweegers. ‘Be great or be gone’ is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt. De slagzin die ervoor zorgt dat Novastar ook nu nog relevanter dan ooit is en die ervoor zorgt dat deze songwriter blijft parels afleveren.

Het waren Mikey Rowe & Andrew Britton, het Engelse producersduo waarmee Joost al een tijd mee samenwerkt, die hem overtuigden om het wel te doen. ‘Mike & Andy’ gaven Joost het perspectief om zijn grootste songs gewoon helemaal opnieuw op te nemen. Op de manier zoals ze in 2024 zouden moeten klinken: fris, jong en tijdloos – zoals elke Novastar song geschreven wordt. Het werd een rollercoaster. Zowel muzikaal als emotioneel. Joost wist heel goed waarom hij niet graag achteruit kijkt. Wat kan je immers nog toevoegen aan Belpop-klassiekers zoals ‘Wrong’, ‘Mars Needs Woman’ en ‘The Best is Yet To Come’?

Maanden werd er gewerkt in studio’s zowel in België als het VK. Een topteam van muzikanten werd samengesteld met pianist Mikey Rowe (Noel Gallagher's High Flying Birds), gitarist Andy Britton (Top Gear soundtracks), gitarist Skin Tyson (Robert Plant), drummer Keith Prior (David Gray) en bassist Erik Rademakers (Selah Sue).

Het album moest een live-feel krijgen. Met deze mensen lukte het. Het werd zelfs zo goed dat Joost zijn kinderdroom in vervulling kon laten gaan. Samen met deze band dook hij de befaamde Studio 2 van de Abbey Road Studios in, op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen, om de kroon op deze recording sessions te zetten. Novastar in Abbey Road. De cirkel is rond.

Samen met de release van ‘The Best Is Yet To Come’ wil Joost ook hetgene doen waar hij voor leeft: op een podium staan. Na zijn uitverkochte tournee in februari van dit jaar gaat Novastar voor zijn grootste indoorconcert ooit: op 25 oktober 2025 speelt hij in Lotto Arena. Ontdek en beleef de mooiste nummers van Novastar in hun nieuwe jasje ook live!

za 25.10.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorFKP Scorpio

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

za 25.10.2025 20:30
285,46

The be•at VIP Experience

(prijs per persoon bij 1-3 personen)

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!


The be•at VIP Experience
Kopen
za 25.10.2025 20:30
267,01

The be•at VIP Experience (vanaf 4 personen)

Geniet van een zorgeloze avond tijdens je bezoek aan Novastar met het exclusieve be•at VIP Experience-arrangement!


(vanaf 4 personen)

The be•at VIP Experience (vanaf 4 personen)
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief