TV Girl

wo 21.08.2024

TV Girl, de cultband uit Californië, verovert TikTok en nu ook de Lotto Arena! Hun aanstekelijke mix van Franse pop, elektronica en hiphop ging viraal en zal je ook live van je sokken blazen!

Support Act: George Clanton

De Amerikaanse band TV Girl komt op woensdag 21 augustus naar de Lotto Arena in Antwerpen. De cultgroep uit Californië is al jaren stevig aan hun carrière aan het timmeren, en dankzij TikTok zijn ze in een serieuze stroomversnelling gekomen die hen nu naar de Lotto Arena voert.

TV Girl uit het zonnige San Diego bracht tien jaar geleden de plaat ‘French Exit’ uit, die bij de underground indielovers al heel wat positieve feedback vergaarde. Op het eerste gezicht is de groep een goedgeluimd allegaartje, maar in de teksten sijpelen heel wat scherpe humor en cynische gedachten door. Hun geluid refereert aan Franse pop uit de jaren zestig, met een liefde voor elektronische samples, luchtige gitaren, dromerige zang én hiphop. Klinkt tegelijk aanstekelijk en verwarrend? Exact waar TV Girl voor gaat.

TikTok heeft de capaciteit om bands zonder airplay toch in de hitlijst de katapulteren. Zo ook met TV Girl, wiens gekke samples en geluidseffecten tegenwoordig viraal gaan op het mediaplatform. Het bracht hen afgelopen zomer al in een afgeladen Club op Pukkelpop, waar het nummer ‘Lovers Rock’ gretig door menig tienerstem werd meegezongen. Nu is TV Girl klaar voor het grotere werk, en zo staat de Amerikaanse groep op woensdag 21 augustus 2024 in de Lotto Arena in Antwerpen met ook laatste wapenfeit ‘Grapes Upon the Vine’ onder de arm.

wo 21.08.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorFKP Scorpio

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief