Xander De Rycke

Houdt Het Voor Bekeken 2023

Xander De Rycke speelt drie avonden op rij in Lotto Arena! Zijn shows op 29 en 30 december zijn uitverkocht. Daarom voegt hij nog een derde en laatste show toe op 28 december.

Belangrijker dan de Kastaars, scherper dan de kaaklijn van Viktor Verhulst en luider dan Fien Germijns. The First Avenger van de mediakritiek komt eindelijk weer uit het ijs om te roepen vanachter zijn bak.

Het is een enge wereld geweest zonder Xander De Rycke. Vlaamse films hebben weer succes, de weerman van VRT is met pensioen en Niels Destadsbader is vervangen door iets dat zichzelf Metejoor noemt. Om nog maar te zwijgen van de zender die gekaapt werd door Gert en James, die zangwedstrijd in carnavalskledij en Tom Waes die met ons belastinggeld op een patattenveld klaagt over geschiedenis.

Maar geen zorgen, uw beste vriend is terug met de enige eindejaarsconference die ertoe doet: Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023, live in Lotto Arena Antwerpen.

Geen voorprogramma, wel muziek
Niemand minder dan Sam De Bruyn draait een fijne selectie van de beste platen uit De Jaren Nul. Kom op tijd om op te warmen met een portie puberangst, nostalgie of classics (naargelang uw leeftijd).

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief