Soundos El Ahmadi, Nederlandse cabaretière, komt naar Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen.

7000 tickets in 12 minuten voor cabaretière Soundos

23.11.2023

Soundos El Ahmadi, Nederlandse cabaretière en dé revelatie van het huidige seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, voegt opnieuw extra data toe aan haar Belgische tour. Omdat de vraag naar tickets zeer groot blijft, voegt ze enkele grote zalen toe. Op 7 maart staat een extra avond in Trixxo Theater Hasselt op de planning, op 3 april is het aan Stadsschouwburg Antwerpen. In Capitole Gent speelt ze meteen twee dagen na elkaar, op 26 en 27 juli.

Afgelopen maandag startte de verkoop van een eerste extra reeks shows voor Soundos El Ahmadi. Nadat de eerste vier shows in minder dan vier uur uitverkocht waren, werd meteen groot ingezet en kwamen maar liefst 7.000 tickets in verkoop op maandag. Het duurde welgeteld 12 minuten voor alle tickets alweer de deur uit waren. Dit onverwachte succes zorgt ervoor dat opnieuw extra shows werden aangekondigd.

Door haar deelname aan 'De Slimste Mens ter Wereld', waar ze drie afleveringen lang zorgde voor bakken hilariteit, werd de vraag al snel gesteld wanneer Soundos in België zou optreden. Vorige week gingen de eerste voorstellingen in verkoop. Dat inmiddels die vier shows er maar liefst achttien zijn geworden, toont aan dat Vlaanderen meer dan klaar is voor Soundos.

In Nederland timmert Soundos al 21 jaar aan haar carrière. Ook daar kent ze heel wat succes en is ze een graag geziene gast bij verschillende televisieprogramma's. Op Netflix is ze de eerste Nederlandse vrouw met een eigen comedy special.

Speelkalender

7 maart 2024 - Trixxo Theater
14 maart 2024 - Trixxo Theater
3 april 2024 - Stadsschouwburg Antwerpen
26 juli 2024 - Capitole Gent
27 juli 2024 - Capitole Gent

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief