Camille is vanaf 5 januari te zien in de telenovelle Milo. Op 4 en 5 mei staat ze op het podium in het Sportpaleis.

Camille in nieuwe telenovelle Milo

20.12.2023

Actrice en popsensatie Camille schittert vanaf vrijdag 5 januari in de telenovelle Milo bij VTM. Deze gloednieuwe dagelijkse fictiereeks laat je iedere avond van de week wegdromen bij een modern sprookje, overgoten met een muzikale saus.

Na de spannende midseason finale van Familie gaat de reeks van start met een extra lange eerste aflevering die kijkers meteen volledig onderdompelt in de wereld van Milo.

Milo is een jongedame met een gouden stem, die zich verplicht voelt haar buitengewone talent voor de buitenwereld verborgen te houden. Enkel en alleen met omwegen en leugens kan ze haar droom van een leven vol zang en muziek najagen. Eén van die omwegen? Een baan op de exclusieve popacademie Kosmos, dé plek waar heel wat beroemde popartiesten hun opleiding volgden.

Naast Camille schitteren ook Mathias Mesmans, Mathijs F Scheepers, Emanoel Borges, Katelijne Verbeke, Sieg De Doncker, Karen Damen, Karlijn Sileghem, Héritier Tipo, Antje De Rop, Evelyne Chen, Luka De Baets, Tom Dingenen, Laetitia Janssens, Dries Vanhegen, Juan Gerlo, Elise Bundervoet en Line De Dauw in de hoofdcast van Milo.

De gloednieuwe muzikale telenovelle Milo schiet vrijdag 5 januari om 21u00 uit de startblokken met een extra lange aflevering. Vanaf maandag 8 januari is Milo van maandag tot donderdag om 18u20 te zien bij VTM en ook op VTM GO.

Wil je de ster van het nieuwe televisieprogramma live beleven, dan kan je naar de concerten van Camille op 4 en 5 mei in het Sportpaleis.

Koop nu je tickets voor Camille.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief