Jared Leto van Thirty Seconds to Mars neemt metro naar concert in de Franse hoofdstad.

Jared Leto met metro naar eigen concert in Parijs

24.05.2024

Woensdag 12 juni 2024 staat Thirty Seconds to Mars met frontman Jared Leto in Vorst Nationaal en misschien loop je hem die dag tegen het lijf op de Brusselse metro. Want gisteren berichtte HLN.be dat Jared werd gespot op de Parijs metro richting zijn concert in de Accor Arena. Meer reden dus om als je tickets voor het concert hebt, het openbaar vervoer te gebruiken. Je herkent Jared Leto trouwens aan zijn stijlvolle outfits en fashionable zonnebril. 😎

Thirty Seconds to Mars is een Amerikaanse rockband gevormd in 1998 door Jared Leto en zijn broer Shannon. De band staat bekend om hun energieke live shows en experimentele sound, die elementen van rock, metal, electronica en alternatieve muziek combineert.

Jared Leto is de leadzanger en het gezicht van de band, terwijl Shannon Leto drums speelt. De band heeft verschillende bassisten gehad, waaronder Matt Wachter en Tomo Miličević.

Thirty Seconds to Mars bracht zes studioalbums uit: '30 Seconds to Mars' (2002), 'A Beautiful Lie' (2005), 'This Is War' (2009), 'Love, Lust, Faith and Dreams' (2013), 'America' (2018) en 'It's the End of the World but It's a Beautiful Day' (2023).

Thirty Seconds to Mars is een van de meest populaire rockbands van de 21e eeuw, bekend om hun unieke sound en passievolle live optredens.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief