Justin Timberlake, Mustii, Lizzy McAlpine en meer popnieuws deze week.

Justin Timberlake, Mustii, Lizzy McAlpine en meer popnieuws deze week

24.02.2024

Opnieuw hield Lena deze week het popnieuws voor je in de gaten.

Een hoop nieuwe aankondigingen deze week! Een van die aankondigingen is niemand minder dan Mustii! De Waalse zanger heeft het nummer bekendgemaakt waarmee hij ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in Zweden. Het nummer ‘Before The Party’s Over’ kan je hier beluisteren.

Grote fan van het nummer? Op 1 februari 2025 hoor je Mustii live in Vorst Nationaal!

——

Wie ook een show heeft aangekondigd in Vorst Nationaal én ook een nieuw nummer heeft uitgebracht is Lizzy McAlpine. De jonge singer-songwriter komt in april met haar album ‘Older’ maar heeft het liedje met de gelijknamige titel al eerder op de wereld losgelaten. 'Older’ kan je hier beluisteren.

Lizzy McAlpine brengt 'The Older Tour' naar Vorst Nationaal op 13 oktober.

——

Disney On Ice stond deze week in Antwerpen! Heb je deze spetterende, magische show gemist? Geniet na met deze prachtige foto’s van Chris Stessens.

——

Binnen enkele maanden worden Trixxo Theater en Capitole Gent voor heel eventjes omgetoverd tot een rechtbank. De cast voor deze unieke, interactieve voorstelling is bekendgemaakt! Zo hebben onder andere Sien Eggers, Carry Goossens en Ben Segers een rol gekregen in ‘Assisen Live’.

‘De Kotmoord’ komt in mei naar Trixxo Theater en in juni naar Capitole Gent.

——

Het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ komt er binnenkort aan. Wie daar zeker aanwezig zal zijn, is Clouseau. De eerste cover van dit jubileumseizoen is al bekend! De broers Koen en Kris Wauters coveren ‘vuurwerk’ van Vlaamse popsensatie Camille. ‘Vuurwerk’ van Clouseau kan je hier beluisteren. Op de andere covers is het nog even wachten!

Camille én Clouseau veroveren komend jaar het Sportpaleis. Camille op 4 en 5 mei, Clouseau vanaf 20 december. Tot dan!

——

'Gaston & Leo - De Hommagemusical' werd al warm onthaald! Het is nog eventjes afwachten en dan strijkt dit mooie eerbetoon aan het komische duo neer in Capitole Gent. De onvergetelijke carrière van Gaston & Leo, gegoten in een prachtige musical. Dat is zeker de moeite waard!

Grijp nu de laatste tickets voor 1, 2 en 3 maart!

——

OMG! It’s happening. Iedereen kalm blijven! De ‘Forget Tomorrow World Tour’ van Justin Timberlake komt naar België! Het podium van het Sportpaleis wordt voor een dag de ‘thuisbasis’ van Justin Timberlake.

Come dance en rock your body met Justin Timberlake op 3 augustus!

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief