K-Pop fenomeen ‘The Music Bank World Tour’ komt op zaterdag 20 april 2024 naar het Sportpaleis.

K-Pop fenomeen voor het eerst in het Sportpaleis

20.12.2023

K-Pop fenomeen ‘The Music Bank World Tour’ komt zaterdag 20 april voor het eerst naar België. Na een uitverkochte editie vorig jaar in Parijs met 35.000 bezoekers, komt het festival van het wereldwijd populaire Zuid-Koreaanse muziekprogramma volgend jaar naar het Sportpaleis.

Music Bank belooft een onvergetelijke ervaring voor K-Pop liefhebbers. Het wordt een avond gevuld met het beste van Koreaanse muziek gebracht door Zuid-Korea’s populairste artiesten.

Music Bank World Tour is een wereldwijde live concerttour van het Zuid-Koreaanse muziekprogramma 'Music Bank'
van The Korean Broadcasting System (KBS). De bekende tour deed al podia wereldwijd daveren met spectaculaire liveoptredens van verschillende K-popsensaties.

Sinds juli 2011 heeft The Music Bank World Tour al duizenden fans in verschillende steden in Azië, Europa en
Latijns-Amerika weten te boeien. Terwijl de show in het verleden al tweemaal neerstreek in Parijs, heeft het voor zijn Europese stop in 2024 het Sportpaleis in Antwerpen uitgekozen.

Mix van de beste K-Popgroepen

Bij de aankondiging pakte de organisatie meteen uit met een sterke line-up. Met groepen als TXT, STAYC, ONEUS, ZEROBASEONE en RIIZE belooft het een niet te missen show te worden voor K-Pop fans. Het festival alludeerde bovendien al op een extra toevoeging aan deze line-up, maar op deze naam is het voorlopig nog even in spanning wachten.

De Zuid-Koreaanse idols brengen zaterdag 20 april in het Sportpaleis hun grootste hits. De krachtige combinatie van gevestigde K-Pop acts met een adembenemende productie zorgt voor een spectaculaire show.

Bereid je voor op een ongelofelijke avond gevuld met het beste van K-Pop, live in het Sportpaleis in Antwerpen!

Koop nu je tickets voor ‘The Music Bank World Tour’ in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief