Niall Horan's 'The Show'-tour wordt een avond vol hits, emotie en puur entertainment.

Niall Horan brengt 'The Show' naar het Sportpaleis: check de huisregels

04.03.2024

Donderdag 7 maart 2024 strijkt Niall Horan, voormalig lid van de populaire boyband One Direction, in het kader van zijn 'The Show'-tour neer in het Sportpaleis. Het is de eerste keer dat Horan solo in het Sportpaleis staat, na een uitverkocht concert in Vorst Nationaal in 2018. Fans van de charismatische zanger kunnen zich opmaken voor een avond vol hits, emotie en pure entertainment.

Van boybandster tot soloartiest

Niall Horan werd in 2010 bekend als lid van One Direction, de boyband die miljoenen harten veroverde met hits als 'What Makes You Beautiful', 'Live While We're Young' en 'Story of My Life'. Na de split van de band in 2016, besloot Horan een solocarrière te beginnen.

In 2017 bracht hij zijn debuutalbum 'Flicker' uit, met de singles 'This Town' en 'Slow Hands' die wereldwijd hits werden. Het album belandde op nummer één in de hitlijsten van meer dan 60 landen. In 2020 volgde zijn tweede album 'Heartbreak Weather', met singles als 'Nice to Meet Ya' en 'Black and White'.

'The Show': een avond vol muziek en emotie

Met 'The Show'-tour belooft Horan een onvergetelijke avond te bezorgen. Hij brengt een mix van zijn bekende hits en nieuw materiaal van zijn aankomende derde album. De show staat garant voor een energieke performance, met een liveband en spectaculaire visuals. Horan staat bekend om zijn krachtige stem, zijn talent om de band met zijn fans en publiek.

Voor fans van alle leeftijden

Niall Horan's muziek heeft een brede aantrekkingskracht. Fans van alle leeftijden genieten van zijn catchy melodieën, emotionele teksten en charismatische uitstraling.

Of je nu een diehard One Direction-fan bent of gewoon van goede muziek houdt, 'The Show' is een concert dat je niet mag missen.

Fans van alle leeftijden kunnen zich opmaken voor een onvergetelijke ervaring. Mis dit concert van Niall Horan in het Sportpaleis niet en koop je tickets vandaag nog!

Bijkomende informatie

Raadpleeg de specifieke huisregels die gelden voor het concert van Niall Horan.
Plan tijdig je bezoek aan Niall Horan.
Gemakkelijk naar en van het Sportpaleis? Maak gebruik van de Event Shuttle.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief