Wielrenner Eli Iserbyt wordt door Garry Hagger uitgenodigd op Het Schlagerfestival.

Wielrenner Eli Iserbyt uitgenodigd op Het Schlagerfestival in Trixxo Arena

20.01.2024

Zondag 14 januari won wielrenner Eli Iserbyt zijn eerste Belgische titel in het veld bij de profs. De 26-jarige West-Vlaming werd na afloop door zijn team getrakteerd op een feestje in de Pittemse Villa Kruiscalsyde, waar Garry Hagger tijdens het dessert zorgde voor een knaloptreden.

“Zaterdagavond belde de teammanager mij met de vraag of ik beschikbaar kon blijven. Ik had een goedgevulde zondagnamiddag met familiale verplichtingen, maar toch heb ik de wedstrijd kunnen volgen op mijn smartphone. Ik ben heel blij voor Eli Iserbyt met zijn overwinning en de trui”, aldus Garry Hagger, die als wielerliefhebber vaak zelf op de koersfiets zit. “Alles wat met koers te maken heeft, vind ik geweldig. Er naar kijken, maar ook zelf rijden, maakt mij gelukkig.”

De decompressie was groot, want tijdens het feestje werd er door Eli Iserbyt en de gasten luidkeels meegezongen met “Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen” én een traantje weggepinkt toen Garry 'Het Allermooiste' in een speciale, aangepaste versie voor de kersverse Belgische Kampioen veldrijden zong.

Garry: “Ik heb Eli ook uitgenodigd voor Het Schlagerfestival, waar ik in het weekend van 22 maart drie dagen te gast ben. Dan ligt het veldritseizoen toch stil en kan hij zijn benen eens goed losgooien in de Hasseltse Trixxo Arena, samen met héél veel feestvierders.”

Koop nu je tickets voor Het Schlagerfestival.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief