GOOSE

20 Years Celebration Show

za 16.11.2024

You're the crowd, you're the audience! Vier 20 jaar GOOSE in de Lotto Arena! Geniet van een energieke show vol hits als 'Synrise', 'British Mode' en 'Call Me’. Stilstaan is geen optie!

Twintig jaar geleden bracht GOOSE z'n eerste single 'Audience' uit. "You're the crowd, you're the audience" klonk het toen al en aan die attitude is nog niet veel veranderd. Want iedereen die GOOSE live al meemaakte weet dat de band garant staat voor een vet feest waarbij stilstaan geen optie is. Dat komen ze nog eens bewijzen in de Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 16 november. 

Het debuutalbum 'Bring It On' onstond vanuit de noodzaak van vier jonge vrienden uit Kortrijk om los te breken en met hun muziek de wereld te zien. Die ambitie bleek niet tevergeefs, want GOOSE werd getekend op het Britse label Skint van Fatboy Slim en bracht de band over heel Europa, tot in Japan en Australië. Daarna volgden nog vier studioalbums waaruit singles als de classic 'Synrise' met de iconische hoes voortkwamen, maar ook 'British Mode', 'Call Me' en 'Words'. Het leverde hen al vier MIA's op en een plek op de line-up van de grootste festivals. The Guardian omschreef hen ooit treffend als "an onstage powerhouse, succesfully bridging the gap between electronic music and rock", wat ze ook op hun jongste album ‘Endless’ nog maar eens bewezen. En het samenbrengen van mensen is exact wat deze band zo uniek maakt tot ver buiten onze landsgrenzen. Hoog tijd dus om samen twintig jaar GOOSE te vieren!

za 16.11.2024
  • Deuren open18:30
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Timings

za 16.11.2024 18:30

  • Deuren open18:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief