Jaap Reesema met vijf goede vrienden samen op het podium van de Lotto Arena: Regi, Pauline, Lea Rue, Ste bos én Nielson.

Nielson en Stef Bos te gast op concert Jaap Reesema

15.02.2024

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, moet Jaap Reesema hebben gedacht. De eerste gastartiesten voor zijn show in de Lotto Arena waren al eerder bekend: Regi, Pauline en Lea Rue. Nu mogen twee extra artiesten zich hier aan toevoegen. Niemand minder dan Nielson en Stef Bos komen mee naar de show van Jaap Reesema op 30 en 31 maart in de Lotto Arena!

Jaap Reesema heeft al heel wat prachtige nummers mogen coveren, waaronder ook liedjes van Stef Bos en Nielson. In ‘Liefde Voor Muziek’ kreeg hij de mooie kans om het lied ‘Papa’ van Stef Bos in zijn eigen stijl te brengen. Dit nummer werd een groot succes in Vlaanderen en kan dus uiteraard niet ontbreken in de Lotto Arena.

Ook Nielson heeft een van zijn liedjes laten coveren door Jaap Reesema. In ‘Beste Zanger’, het Nederlandse equivalent van ‘Liefde voor muziek’, bracht Jaap het prachtige nummer ‘Grijs’ van Nielson. Het is een erg emotioneel lied en zal ongetwijfeld voor een onvergetelijk moment zorgen in de Lotto Arena.

Jaap Reesema met vijf goede vrienden samen op het podium van de Lotto Arena: Regi, Pauline, Lea Rue, Ste bos én Nielson! Dat kan niets anders betekenen dan een knaller van een show!

Koop nu je tickets voor Jaap Reesema in de Lotto Arena.

^LO

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief