Extra show voor Night of the Proms

16.06.2023

De bekendmaking van Toto, Clouseau, Anastacia en James Morrison - de eerste artiestennamen voor Night of the Proms 2023 - zorgde voor een stormloop op tickets. Voor vrijdag 24 november zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar, maar voor de show op zaterdag 25 november is dat nog slechts een handvol. De organisatie kondigt daarom een extra show aan op zondagmiddag 26 november om 15u.

De line-up van Night of the Proms is dit jaar een knipoog naar eerdere geslaagde edities en tegelijk een stevige blik op de muziek van vandaag en morgen. Oa. Toto (met Steve Lukather en Joseph Williams), Clouseau, Anastacia en James Morrison tekenen alvast present. De artiesten zullen zoals steeds begeleid worden door het Antwerp Philharmonic Orchestra, NOTP backbone band en koor Fine Fleur onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

“Het doet ons enorm plezier dat het publiek zo massaal positief reageert op de eerste namen van de line-up voor Antwerpen. Ons doel was en is tenslotte nog altijd om mensen ten volle te laten genieten van de mix van klassieke muziek en populaire artiesten. Dat we nu een derde show kunnen aankondigen danken we aan onze stevige fanbasis die we door de jaren heen hebben opgebouwd.” aldus Jan Vereecke, namens Night of the Proms.

Night of the Proms presenteert op vrijdag 24, zaterdag 25 & zondag 26 november Clouseau, Anastacia, Toto en James Morrison in het Sportpaleis. Bart Peeters is opnieuw de presentator van dienst.

Back to overview

Subscribe and receive our newsletter