De Notenkraker

Herontdek de magie van Kerstmis in 2023 met het klassieke meesterwerk 'De Notenkraker', in een nieuwe show, met zoals elk jaar een andere productie.

Dit kerstverhaal vertelt het verhaal van de jonge Clara die een notenkraker in de vorm van een mannetje cadeau krijgt. Tijdens een mysterieuze nacht is het speelgoed onder leiding van de Notenkraker verwikkeld in een strijd tegen de ellendige muizen van het huis. Gewekt door het lawaai besluit Clara haar angsten onder ogen te zien door deel te nemen aan het gevecht en haar lieve Notenkraker te redden van het gevaar. Ontroerd door haar moed en vol dankbaarheid verandert hij in een charmante prins en neemt Clara mee naar een magisch koninkrijk.

'De Notenkraker' wordt voor het eerst aan het publiek gepresenteerd in december 1892 in Sint-Petersburg in het Mariinsky Theater. De beroemde muziek van Tsjaikovski geïnterpreteerd door het getalenteerde orkest, de virtuositeit van de dansers, de prachtige decors en kostuums van de Russische Nationale Opera. Al deze elementen zorgen voor een betoverende ervaring voor het publiek. De onvergetelijke muziek zal je in een magische sfeer brengen en je kinderdromen doen herbeleven.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief