Froukje

do 31.10.2024

Sinds haar doorbraak in 2020 timmert Froukje aan de weg, mét succes! Nadat ze de podia van clubs en festivals in Vlaanderen en Nederland veroverde, is ze nu klaar voor het grote werk: de Lotto Arena!

Support Act: CHARLOT

Popsensatie Froukje is klaar voor de volgende stap! Haar clubshows in De Roma en Ancienne Belgique in het voorjaar van 2023 waren in een mum van tijd uitverkocht en de afgelopen maanden werkte ze met hart en ziel aan haar langverwachte debuutalbum 'Noodzakelijk Verdriet'. Met dat schitterende album onder de arm is Froukje klaar om arena’s te veroveren! Op donderdag 31 oktober zal ze optreden in de Lotto Arena in Antwerpen. 

In 2020 brak Froukje door met haar hit "Ik Wil Dansen" en werd ze meteen benoemd tot een van de meest veelbelovende Nederlandstalige popartiesten. Haar EP’s 'Licht en Donker' (2021) en 'Uitzinnig' (2022) werden lovend onthaald en ontvingen meerdere 5-sterrenrecensies. Met een indrukwekkend 2023 achter de rug belooft Froukje ook in 2024 weer groots uit te pakken. Vorige zomer was ze te zien op de hoofdpodia van onder andere Down The Rabbit Hole, Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter, en wist ze een uitverkochte clubtour te realiseren.

Haar nieuwste album ‘Noodzakelijk Verdriet’ kwam op nummer 1 binnen in de Ultratop met indrukwekkende tracks zoals 'Als Ik God Was', 'Naar Het Licht' en 'Houden Van Mij'. Met haar kwetsbare en pakkende nummers over verdriet en maatschappelijke thema's heeft Froukje de harten van de Nederlandstalige muziekliefhebbers veroverd.

do 31.10.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief