James De Musical - Live on Stage

Vanaf vr 19.04.2024

De tweede editie van 'James De Musical – Live on Stage' wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid.

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage begin 2023, brengt Play4 een gloednieuwe show van het gelijknamige tv-programma naar de Lotto Arena. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid.

Welke bekende gasten uit het gelijknamige tv-programma zélf de hoofdrol gaan spelen tijdens deze wervelende liveshow wordt later bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval één groot feest te worden in de Lotto Arena!

Op het menu: ongeziene podiumacts, livemuziek, een indrukwekkend ensemble van zangers & dansers, spectaculaire decors en vooral ook enkele leuke verrassingen. En ja, ook bij deze tweede editie zal James mee zingen en dansen, het is nog even afwachten of hij ook deze keer een primeur meebrengt naar de Lotto Arena.

Vanaf vr 19.04.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorStudio 100

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

vr 19.04.2024 20:00
239,67

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief