Wachtlijst

Khruangbin

A La Sala Tour

za 02.11.2024

Altijd al willen weten hoe Thaise funk en psychedelische surfrock live klinkt? Kom dan zeker naar Khruangbin in de Lotto Arena kijken! Het trio uit Texas staat bekend om hun energetische liveshows.

Khruangbin, het betoverende muzikale trio uit Houston, Texas, heeft grootse plannen voor 2024. Na de albumrelease die verwacht wordt in april en hun komst naar Rock Werchter in juli, komen ze op zaterdag 2 november  met hun ‘A la Sala’-tour (vertaald: naar de kamer/zaal) naar de Antwerpse zaal Lotto Arena. 

Zelden dekt een groepsnaam zo goed de lading als tongbreker Khruangbin, het Thaise woord voor vliegtuig. Het trio, bestaande uit Laura Lee Ochoa, Mark Speer, DJ Johnson, staat bekend om hun gitzwarte pruiken en exotisch klinkende muziek. Je waant je zo in de souks van Marrakesh, de stranden van Hawaii of tijdens een nachtelijk uitje in Bangkok. Volgens de legende vonden de drie elkaar in een gedeelde liefde voor Afghaanse muziek en architectuur uit het Midden-Oosten.

Op 5 april verschijnt ‘A la Sala’, het vierde studioalbum van de band en de eerste LP in vier jaar tijd. De perfecte gelegenheid voor een nieuwe tour, die opnieuw een betoverende ervaring belooft te worden, ook voor de Belgische fans.

za 02.11.2024
  • Deuren open18:30
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Timings

za 02.11.2024 18:30

  • Deuren open18:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief