Belle Perez viert haar succesvolle 25-jarige carrière op 8 november in de Lotto Arena.

Belle Perez viert 25 jaar op de planken in de Lotto Arena

10.01.2024

Voor dé ultieme fiesta moet je op vrijdag 8 november 2024 in de Antwerpse Lotto Arena zijn. Daar viert Belle Perez haar succesvolle carrière tijdens het vurige jubileumconcert ’25 Jaar Hits’.

Dit jaar is het inderdaad precies een kwarteeuw geleden dat de wereld letterlijk met haar kennismaakte dankzij 'Hello World', de hitgevoelige debuutsingle van de ravissante Spaans-Belgische artieste. Met 5 overwinningen op rij, waaronder met de classics 'Que Viva La Vida', 'Enamorada' en 'Ave Maria', is ze nog steeds de absolute recordhoudster van Zomerhit.

In de Lage Landen is Belle Perez al jaren een gevestigde waarde met ook nog hits als 'Honeybee', 'Me and You', 'Dime en El Mundo Bailando' op haar indrukwekkende palmares. Al haar ervaring, klasse, positieve latin-vibes, energie en 25 jaar aan heerlijke hits, komen nu op vrijdag 8 november 2024 samen op het podium van de Lotto Arena. Verwacht je aan zwoele latin-klassiekers, nieuwe songs, muzikale pareltjes en uiteraard haar fantastische liveband.

“Ik ga er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt een productief jaar”, zegt ze glimlachend. “In het nieuwe jaar pakken we in de Lage Landen gelijktijdig uit met nieuwe muziek. Met het resultaat van enkele schrijfsessies trokken we de afgelopen maanden naar de studio, waar we nieuwe nummers hebben opgenomen. De komende weken verschijnt de eerste single en dat wordt meteen al iets heel bijzonders”, zegt Belle Perez mysterieus.

De ticketverkoop voor ‘Belle Perez – 25 Jaar Hits’ start vrijdag 12 januari om 10 uur.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief