Pommelien Thijs sleepte in een uitzinnig Sportpaleis de Qmusic Award voor 'Hit van het Jaar Nationaal' in de wacht.

Pommelien Thijs wint Qmusic Award 'Hit van het Jaar' tijdens Q-Pop

10.12.2023

Tijdens een daverende tweede editie van Q-Pop sleepte Pommelien Thijs in een uitzinnig Sportpaleis de Qmusic Award voor 'Hit van het Jaar Nationaal' in de wacht.

De Q-luisteraars en jury verkozen ‘Erop of Eronder’ tot hun favoriete nummer van een Belgische artiest. Nadat Q-dj’s en showhosts Maarten en Dorothee de award overhandigde, zette Pommelien het Sportpaleis in vuur en vlam. Ze bedankte de duizenden aanwezige muziekliefhebbers met haar hits ‘Ongewoon’, ‘Wat Een Idee’ en haar nieuwe single ‘Medeplichtig’. En natuurlijk liet ze ook haar winnende hit ‘Erop of Eronder’ live op het Sportpaleis los.

Enorm, enorm, enorm bedankt! Aan de Qmusic voor alle steun, aan alle fans die er vanavond in het Sportpaleis bij waren en aan alle mensen thuis voor het grote enthousiasme in het afgelopen jaar. Want het is een speciaal jaar geweest, dit komt binnen!
Pommelien Thijs

Qdj’s Maarten en Dorothee: “Onze luisteraars dragen Pommelien op handen. Deze welverdiende Qmusic Award is niet alleen een bekroning van haar prachtige werk, maar vooral ook een welgemeende ‘dankjewel’ van onze luisteraars aan één van hun lievelingsartiesten."

Eerder op de avond bouwden muzikale sterren Craig David, Teddy Swims, Camille, Gustaph, Regi, Snelle, James Blunt, Berre, Maksim, Metejoor en Aaron Blommaert een gigantisch muzikaal feest tijdens de spektakelshow van Qmusic. De favoriete artiesten van de Q-luisteraars brachten er tijdens Q-Pop live hun grootste hits.

Pommelien Thijs is op zaterdag 23 december samen met Bazart te zien in het Sportpaleis. Koop nu tickets voor Pommelien Thijs.

Q-Pop 2023 in het Sportpaleis was fàntastisch!

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief