Deze week nam Camille het openbaar vervoer en trakteerde ze een dertigtal fans op een miniconcertje in de Antwerpse tram.

Camille, Froukje, Merol, Cigarettes After Sex, Nick Cave en ander nieuws

19.04.2024

Deze week nam Camille het openbaar vervoer en trakteerde ze een dertigtal fans op een miniconcertje in de Antwerpse tram. De tram, volledig in roze gehuld door de Gazet Van Antwerpen, diende daarbij als een perfect podium voor haar optreden.

Naast al haar projecten betovert Camille op 4 en 5 mei het Sportpaleis met haar nieuwe show ‘Magie’. Wil je er bij zijn? Haast je want het zijn de ALLERLAATSTE tickets voor Camille in het Sportpaleis!

—----

Op het nineties feestje 'I Love The 90's' in Hasselt speelt ook het vernieuwde Lasgo van de Koerselse dj en producer Peter Luts. Hij zorgt met Nikki voor een primeur. Het is niet alleen hun eerste optreden met de nieuwe zangeres op Belgische bodem, met onder andere 'Something' en 'Alone' brengen ze ook hun eerste Nillies-beats.

—----

Van biggetjes op de planken, naar zeemeerminnen in het water. Op 18 december verschijnt de achtste K3-film. In 'K3 en Het Lied van de Zeemeermin' zullen Hanne, Marthe en Julia voor het eerst samen schitteren in een film. Om alvast een voorproefje te geven, brengt het trio in mei de nieuwe zomersingle 'Zomer van liefde' uit. Bekijk de teaser van de film.

Geniet nog van 9 tot en met 20 mei van ‘De 3 Biggetjes’ in Stadsschouwburg Antwerpen.

—----

De Amerikaanse dreampopband Cigarettes After Sex dropte deze week hun nieuwste single 'Dark Vacay'. De track dient als voorproefje voor hun langverwachte album 'X's' dat op 12 juli verschijnt. Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een wereldtournee! Op 29 oktober 2024 zal de band optreden in een uitverkochte Vorst Nationaal. Crazy!

—----

Nog meer nieuwe muziek! Het Nederlandse duo SIM-OJ heeft deze week samen met Froukje de nieuwe single 'We Doen Er Allemaal Aan Mee' uit. Dit vermakelijke, elektronische nummer biedt een frisse sound en sleept je mee op een dromerige reis.

Op 31 oktober 2024 kun je Froukje live aan het werk zien in de Lotto Arena met haar debuutalbum 'Noodzakelijk Verdriet'.

—----

Niet alleen Wonka houdt van chocolade, maar ook MEROL is er helemaal weg van! Met haar heerlijke nummer 'Chocoladefontein' zingt ze over de verleidingen waar ze niet aan kan weerstaan. Deze single is onderdeel van haar tweede album 'Naar De Haaien & Weer Terug' dat op 4 oktober wordt uitgebracht.

Wil je lekker met de meiden en MEROL helemaal uit je dak gaan? Dat kan op 15 november 2024 in de Lotto Arena!

—----

Nick Cave bracht afgelopen week een nieuw nummer uit dat diep raakt: 'Song for Amy'. Zoals de titel doet vermoeden, is het nummer een eerbetoon aan Amy Winehouse, ter gelegenheid van haar biopic 'Back to Black'. Hoewel het nummer geïnspireerd is op Winehouse, gaat het ook over een universele thema van rouw.

Op 30 augustus brengt Nick Cave met The Bad Seeds een nieuwe plaat uit en staat hij op 30 en 31 oktober in het Sportpaleis.

—----

‘Kom Dichterbij’ want Metejoor lanceert op 10 mei een gelimiteerde heruitgave van zijn tweede debuutalbum 'Joris'. Als kers op de taart bevat deze editie ook een live dvd van zijn concert in het Sportpaleis in november 2023.

Nog geen tickets voor Metejoor op 10 en 11 mei in Capitole Gent? ‘Sorry hoor, is eigen schuld.’ Bestel dan nu je Metejoor-tickets.

—----

‘Afscheid nemen, bestaat niet’ want #LikeMe brengt op 17 mei nog één laatste verzamel-cd uit! Als bonus kun je ook genieten van de dvd van hun allerlaatste live concert in het Sportpaleis.

—----

Party alarm! Bart Peeters kondigt 2 extra shows in de Lotto Arena aan én brengt zijn nieuwe single 'Mannen Zijn Idioot' uit. Niets dan de waarheid en uit het leven gegrepen, verpakt in een popliedje. Goed voor enthousiasme bij zeker de helft van zijn publiek!

^BD

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief