Heilung

Dreki Ferdhast

zo 15.09.2024

Een concert van Heilung is zoveel meer dan een optreden. Het is een trip, een ritueel, een ceremonie. Laat je, samen met duizenden andere fans, meevoeren naar prehistorische tijden.

Special Guest: Zeal & Ardor

Klaar om helemaal meegezogen te worden in een mysterieuze sfeer? De neofolkgroep Heilung zakt op zondag 15 september af naar de Lotto Arena in Antwerpen met hun Dreki Ferdhast Tour. 

Al sinds hun oprichting in 2015 probeert het geheimzinnige collectief Heilung mensen mee te nemen op een melodieuze reis naar het verleden met hun unieke en mysterieuze muziek. In hun eerdere albums of hoofdstukken, zoals zij het noemen, stond steeds het prehistorische noorden van Europa centraal. Met hun nieuwe en derde hoofdstuk 'Drif' verkennen ze graag drie andere grote primitieve beschavingen buiten Europa.

"Met het zingen van deze oerliederen willen we hulde brengen aan deze oude culturen, opnieuw contact maken met het begin en ons herinneren dat we allemaal verbonden zijn en elkaar inspireren." - Heilung

Hun nieuwste album slaat niet alleen een brug tussen de geschiedenis en hedendaagse samenleving, maar is ook een statement van de kracht van eenheid. Een optreden van Heilung is een ritueel van samenhorigheid, een ceremonie die je sowieso eens in je leven moet meemaken. Laat je op zondag 15 september in de Lotto Arena meevoeren op de oermuziek van Heilung!

Per ticket gaat er €1 naar Savage Lands voor het planten van bomen.

zo 15.09.2024
  • Deuren open18:30
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Timings

zo 15.09.2024 18:30

  • Deuren open18:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief